Pripadnici policija u Arilju uhapsili su N. F. (32) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice, dok će protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

U kontroli saobraćaja Saobraćajna policija zaustavila tridesetdvogodišnjeg vozača i ustanovila da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. On je odbio da pođe sa patrolom i pozvao prijatelje koji su došli i vređali policijske službenike, a jedan od njih, N.F. udario je policajca u predelu glave.

Vozaču koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola izrečena je i novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara, kao i zaštitna mera upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od osam meseci.

Takođe, pedesetšestogodišnjem muškarcu iz Arilja izrečena je novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara zbog vređanja policijskih službenika.

N.F. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

- Advertisement -