Naslovna Ključne reči POLICIJA

Ključna reč: POLICIJA

ZAKON O SAOBRAĆAJU Oduzima se vozilo za težak prekršaj

Primena izmenjenog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije počinje danas. Ima više novina najvažnija je oduzimanje vozila zbog teških prekršaja.

POLICIJSKA UPRAVA U januaru povoljno stanje bezbednosti

Na putevima koje pokriva Policijska uprava Užice u januarau se dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je poginula, 10 zadobilo teške, a 20 lake telesne povrede. Otkriveno je 75 krivičnih dela iz oblasti opšteg kriminala, a osam krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

UHAPŠEN SEVOJNIČANIN Zbog proizvodnje i prometa droge

Užička policija je tokom pretresa kuće M. N. iz Sevojna, a potom i vozila u kojem se vozio na mestu suvozača, pronašla marihuanu. Osumnjičenogm je određeno zadaržavanje, a uslediće krivična prijava.

MUP UŽICE 65 saobraćajnih nezgoda, nije bilo poginulih

Stanje bezbednosti na području Policijske uprave u Užicu u novembaru zadovoljavajuće. Otkriveno 114 krivičnih dela, od kojih je 99 iz oblasti opšteg kriminala, 13 krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala i dva dela iz oblasti visokotehnološkog kriminala.

BEZBEDNOST U Užicu bolja nego minulog oktobra

U kontroli saobraćaja otkriveno je 3.368 saobraćajnih prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno 180 zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i 12 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Tokom oktobra policija je zaplenila više od 55 kilograma droge, navedeno je u izveštaju MUP Užice.

POŽEGA Napad na poreske inspektore

Krivična prijava Požežaninu zbog napada na poreske inspektore. Jednom od inspektora naneo teške telesne povrede.

TROJE POVREĐENO U pucnjavi na Aleksića mostu

U pucnjavi na Aleksića mostu, u Užicu, koja se dogodila nešto posle 13:00 časova tri osobe su povređene.

POGINULO OSAM OSOBA U Srbiji za tri dana

Za samo tri dana, u saobraćajnim nezgodama u Srbiji, poginulo je osam osoba. Iz MUP-a Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i tuđe živote.

KONKURS MUP Za upis novih polaznika

Raspisan Konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, stručno osposobljavanje za poslove uniformisanog policijskog službenika i popunu mesta u 27 policijskih uprava u Srbiji. Prijave do 11. avgusta.

KRIVIČNE PRIJAVE Osobama iz Užica i Priboja

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i krađe uhapšen muškarac iz Užica, a jedan Pribojac zbog krađe i podizanja sredstava na bankomatu u Užicu, gde je sa jedne kartice podigao 50.000 dinara.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE