Primarni cilj projekta je želja Turističke organizacije „Zlatibor“ da omogući svim zainteresovanim kategorisanim objektima da digitalizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta, odnosno da na sajtu Turističke organizacije „Zlatibor“ napravimo jedinstveni rezervacioni sistem sa svim kategorisanim smeštajnim kapacitetima.

Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti  će dobiti priliku da  povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije  pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim znacajno smanje troškove prodaje i provizija (koje naplaćuju osteli rezervacioni sistemi) što ujedno predstavlja  suštinski cilj projekta i vrednost koju će dobiti svaki kategorisan objekat na Zlatiboru.

Svi smeštaji će biti vidljivi na sajtu Turističke organizacije i spremni za prijem direktnih online rezervacija, spojeni sa svim kanalima prodaje kao i agencijama koje koriste isti softver.

Sa kvalitetnim sadrzajem sajta uz realno stanje raspolozivih smeštajnih objekata i cenama svih smeštajnih kapaciteta  omogućićemo svakom potencijalnom  gostu Zlatibora  da na  jednom mestu zaokruži proces informisanja i pretrage o svim turističkim sadržajima na Zlatiboru.TO „Zlatibor“  je uputila poziv svim vlasnicima kategorisanog smeštaja na teritoriji opštine Čajetina da prisustvuju prezentaciji koja će se održati u ponedeljak i utorak, 26. i 27. oktobra 2020. godine, u kongresnoj dvorani Kulturnog centra Zlatibor. Prezentacija će biti održana u više termina i dva dana zbog mera preduzetih zbog trenutne epidemiološke situacije i nadamo se velikog odziva.

Termini za održavanje prezentacije su 10, 12 i 14 časova, a svi zainteresovani vlasnici smeštaja mogu se prijaviti za učešće na prezentaciji Info centru TO Zlatibor na broj telefona 031/845-103 ili putem mejla info@zlatibor.org.rs, navedeno je u informaciji  Info centra Turističke organizacije „Zlatibor“.

- Advertisement -