Nakon dve uspešne prezentacije, održane tokom prethodne godine, TO „Zlatibor“ je pozvana da predstavi turističku ponudu za predstojeću letnju sezonu, ovoga puta u okviru prezentacije potencijala regije Zapadna Srbija.
Prezentacija će biti održana u sredu, 18. aprila 2018. godine u ambasadi Republike Srbije u Budimpešti. Interesovanje mađarske javnosti za odmor u zapadnoj Srbiji rezultat je uloženih napora da se turistička ponuda najatraktivnije srpske regije što bolje predstavi gostima iz Mađarske.
Podsećamo da je ova saradnja počela u septembru prošle godine kada je Turistička organizacija Zlatibor održala prezentaciju ponude planine u Budimpešti, u ambasadi Srbije. Pred predstavnicima vlade i turističke privrede Mađarske Zlatibor je pokazao zašto je destinacija broj jedan u Srbiji i zašto se ovde iz godine u godinu beleži konstantan porast broja turista i ostvarenih noćenja.
Da je mađarsku javnost ponuda „zlatne planine“ veoma zainteresovala pokazao je poziv Turističkoj organizaciji Zlatibor da učestvuje na privrednoj manifestaciji „Trgovački dani“ u organizaciji Privredne komore Budimpešte, koja je održana krajem 2017. godine, a na kojoj je Zlatibor dodatno zainteresovao turističku privredu našeg severnog suseda. Na radnim sastancima u okviru prezentacija dogovorena je studijska poseta mađarskih novinara i turoperatora Zlatiboru, navodi se u informaciji Turističke organizacije „Zlatibor“.

Foto: TO „Zlatibor“

- Advertisement -