Firma Sirogojno company nastavlja sa donacijama Zdravstvenom centru i Opštoj bolnici Užice. Za odeljenje ortopedije obezbedila je 100 posteljina, a pre toga donirala je za dečje i odeljenje neurologije.

Za proteklih osam meseci na odeljenju ortopedije zbrinuto su 1002 pacijenata kod kojih je urađeno 800 operacija. Trenutno na odeljenju su 52 pacijenta.

Za njihovu negu svakodnevno je potrebno imati sve uslove – naglasio je dr Miroslav Jevtić, načelnik odeljenja ortopedije.

Dr Jevtić zahvalio se donatorima jer im svaka donacija puno znači u obavljanju svakodnevnog posla.

Sirogojno company neguje društvenu odgovornost i nastavićemo sa ovakvim i drugim donacijama. Mi zapošljavamo ljude koji su svi korisnici usluga Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice -navela je Mirjana Novaković, zamenik direktora  Sirogojno company.

Prioritet Ministarstva zdravlja je da se skine lista čekanja i – upravo svi pacijenti koji budu operisani ili se konzervativno leče ovom donacijom  dobiće bolje uslove na odeljenju ortopedije – istakla je dr Jelena Raković Radivojević, direktorka Opšte bolnice Užice.

Zahvaljujući se donatorima podsetila je na dobru saradnju u proteklom periodu uz najavu da će biti nastavljena i ubuduće.

- Advertisement -