Ove godine na teritoriji Mesne zajednice Volujac izvode se radovi na devet putnih pravaca prema zahtevima Saveta mesnih zajednica u ukupnoj dužini od preko 2,5 km.

Vrednost ovih radova je oko 5.000.000 dinara. Radove izvodi JKP Niskogradnja, a nadzor nad izvođenjem radova JP“ Užice Razvoj“.

-U toku su radovi na izgradnji putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Volujac. U prethodnih mesec dana JKP „Niskogradnja“ izvršila je asfaltiranje sedam putnih pravaca u ovoj mesnoj zajednici, – istakao je direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović i dodao da se trenutno radi asfaltiranje putnog pravca Groblje –Gredica – Livade u dužini 260 metara.

-Sredstva za ove radove su obezbeđena udruživanjem mesnih zajednica i Grada. Do sada je urađeno preko 2,5 km putnih pravaca, a očekujemo da se narednih dana završi asfaltiranje još dva putna pravca: Kadinjača – Slovići i Miloševići – Antonijevići, – naveo je Maksimović.

Obren Skokić, član Saveta mesne zajednice Vojulac je istakao da je trenutni saziv mesne zajednice, kao prioritet u svom radu, postavio izgradnju putne infrastrukture i da je do sada sa uspehom ostvarivao svoju nameru, što se potvrdilo i ove godine, kada je Volujac dobio 2,5 km novoizgrađenih saobraćajnica.

- Advertisement -