Policija je u Požegi i Arilju uhapsila B. R. (20) iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u blizini Železničke stanice u Požegi, u rancu osumnjičenog pronašla  dve kesice sa 70 komada tableta amfetamina, oko 35 grama spida spakovanog u 65 kesica i metalnu seckalicu za marihuanu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

Zaplena obuće u Požegi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu i Požegi zaplenili su 489 pari obuće za koju se sumnja da su falsifikati poznatih robnih marki. Policija je obuću pronašla u stanu i drugim prostorijama tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Požege.

Postoje osnovi sumnje da su on i njegov pedesetosedmogodišnji otac, bez ovlašćenja za trgovinu, nabavili veću količinu robe, bez dokaza o poreklu, koju su skladištili u svojoj kući sa namerom da je dalje prodaju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi, protiv ove dvojice muškaraca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, nedozvoljeno skladištenje robe i nedozvoljena trgovina.

- Advertisement -