Nakon lepog vremena u dane vikenda, kada je temperatura dostizala i 23 stepena, danas, ponedeljak, 25. mart, tokom dana je najavljeno postepeno naoblačenje sa slabom kišom, koje će pre podne zahvatiti severne krajeve do kraja dana proširiće se i na ostale. Na jugu i jugoistoku veći deo dana pretežno sunčano i toplo. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 9, a najviša od 15 na severozapadu, do 23 stepena na jugoistoku.

U utorak nas očekuje promenljivo oblačno i hladnije, na severu suvo, u ostalim krajevima ponegde slaba kiša, na planinama sneg. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

I u sredu promenljivo oblačno i još malo hladnije, u većem delu zemlje suvo, samo na istoku i jugoistoku još ponegde sa slabom kišom, na planinama slab sneg. Vetar umeren i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 8 do 12 stepeni.

Već u četvrtak nas u jutarnjim satima očekuje slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno, u većem delu bez padavina, samo na jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom, na planinama slab sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 2, najviša od 8 do 12 stepeni.

Prema najavama prognostičara od petka do kraja narednog vikenda mestimično oblačno, u nedelju bez padavina. Oblačno, bez padavina najavljeno je i za prvi dan aprila.

- Advertisement -