18.2 C
Užice
четвртак, јул 18, 2024
Naslovna Ključne reči UŽIČKA NOVINARSKA ŠKOLA

Ključna reč: UŽIČKA NOVINARSKA ŠKOLA

POZIV ZA MLADE Koji žele da izveštavaju o lokalnoj zajednici

Ukoliko volite novinarstvo, a mladi ste, prilika je da se prijavite za obuku. Nekoliko najangažovanijih mladih iz zajednice biće uključeno u drugu fazu, koja podrazumeva dalju obuku i rad sa mentorima. Nagrada će biti mentorski proces kroz rad čime će mladi reporteri/ke steći znanje kroz praktičan rad.

MARIJA MARIČIĆ Mladi i novinarstvo – brz protok informacija

- Prvo moraju da vide šta je razlika, kako funkcioniše i kako žele da predstave sebe, ali i kako je to u novinarstvu, web prezentaciji, društvenim mrežama, - ističe Marija Maričić, koordinatorka Kancelarije za mlade grada Užica.

Kako sačuvati mentalno zdravlje: SOCIAL DETOX

Društvene mreže postale su sastavni deo naših života i svakodnevice. Iako se konstantno ističe samo njihov negativan uticaj, svakako postoji i pozitivan, poput edukacije, otkrivanja prilika za mlade, motivacije, kreativnosti…

Lenka Zarev: Osamostaljivanje, studije u inostranstvu

“Ničega u životu ne treba da se plašimo, već samo da razumemo”, rekla je velika naučnica Marija Kiri. Da li ste se ikada pitali kako je studirati hiljаdama kilometara od kuće, kako se osamostaliti i kako je biti devojka u svetu inženjeringa? Na sva ova pitanja razgovarali smo sa Lenkom Zarev.

MEDIJI Užička novinarska škola

Ako voliš da pišeš, zanima te novinarstvo, možda želiš baš da studiraš žurnalistiku, da bude tvoje buduće zanimanje, prijavi se u školu novinarstva i budi deo naše mlade redakcije.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE