11.7 C
Užice
четвртак, март 28, 2024
Naslovna Ključne reči SPORT

Ključna reč: SPORT

IN MEMORIAM: Radenko Vuksanović Cicko (1954- 2024) užički novinar

Naš prijatelj, dragi kolega, sportski novinar i komentator, Radenko Vuksanović Cicko preminuo je juče u Užicu.

FESTIVAL SPORTSKOG FILMA Proglašeni najbolji filmovi

Proglašeni najbolji filmovi 12. Međunarodnog festivala sportskog filma, gde je prikazano 45 selektovanih dokumentarnih filmova. Po odluci žirija Grand pri-Gold gondola dodeljen autorima dugometražnog filma „Najbolji golman na svetu“, posvećenog uspomeni na jednog pravog superheroja, golmana Petra Radenkovića, prethodnog dobitnika festivalske nagrade za životno delo.

Međunarodi festival sportskog filma Dodeljena priznanja

Festival sportskog filma, 12. po redu, okuplja velike zvezde sporta i kulture, ali i one koji vole dokumentarne filmove. Otvoren je u Kulturnom centru na Zlatiboru, u četvrtak, 24. avgusta.

Sportske zvezde Balkana – Mesto gde nastaju legende

Balkan je poznat po svojoj bogatoj sportskoj istoriji i talentima koji su iznedreni na ovim prostorima. Ovaj region je dao mnoge sportske zvezde koje su postale legende ne samo u svojoj domovini već i širom sveta. Njihova strast prema sportu, upornost, talenat i posvećenost doprineli su da postignu vrhunske uspehe na međunarodnoj sceni.

GRADSKO VEĆE Podržan turnir obojkašica

Gradsko veće donelo odluku da finansijski podrži održavanje turnira za odbojkašice "Turnir šampiona" u Užicu, čiji organizatori su Odbojkaški klub ''Jedinstvo'', u partnerstvu sa Javnim preduzećem ''Veliki park'' Užice i Sportskim savezom Užice.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE