Naslovna Ključne reči REPUBLIČKI ZAVOD ZA STATISTIKU

Ključna reč: REPUBLIČKI ZAVOD ZA STATISTIKU

RASTU PLATE A rastu i troškovi u Užicu i Srbiji

Kakvi su troškovi života u Užicu, a kakve zarade? Koliko nam je potrebno za pristojan život? Prosečna neto plata u Užicu u januaru je iznosila 88.973, a prosečna potrošačka korpa za januar ove godine oko 102.000 dinara. Kako porodice sa niskim primanjima - preživljavaju prava je umetnost.

ZARADE ZAPOSLENIH Prosek za februar oko 95.000 dinara

U februaru ove godine prosek zarada u Srbiji nešto niži i iznosio je 94.125 u odnosu na janaur kada je bio oko 96.000. I u Užicu nešto niža februarska prosečna zarada. Užičani su i dalje ispod republičkog proseka.

PROSEČNE ZARADE U DECEMBRU Najbolje u Užicu, najlošije u Arilju

Prosečna neto zarada u Srbiji u decembru prošle godine iznosila je 66.092 dinara, a kada se dodaju porezi i doprinosi prosečna srpska zarada je 90.849 dinara. Medijalna neto zarada iznosila je 48.676 dinara, što znači da je 50% zaposlenih ostvarilo zaradu do navedenog iznosa.

RAST ZARADA U JAVNOM SEKTORU Prosečna zarada u lokalnim javnim preduzećima...

Za godinu dana zarade zaposlenih u javnom sektoru u Srbiji su porasle u proseku za 13,47 odsto, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

JUNSKE ZARADE U SRBIJI Užičani blizu srpskog proseka

Prosek zarada u Srbiji blizu 60 hiljada dinara, u Zlatiborskom okrugu se zarađivalo tek nešto preko 50 hiljada, dok su Užičani na vrhu lestvice u Okrugu po prosečnoj zaradi bez poreza i doprinosa sa 57.578 dinara.

AVGUSTOVSKE PROSEČNE ZARADE U ZLATIBORSKOM OKRUGU U proseku Užičani najbolje plaćeni

Prosečna zarada u Užicu u avgustu ove godine iznoslila je 51.700, slede Sevojničani, a najniži prosek zarada imali su Ariljci i Prijepoljci.

PROSEČNE MAJSKE ZARADE Polovina zaposlenih u Srbiji primala manje od 42...

Majska, prosečna zarada u Srbiji realno viša od prošlogodišnje i iznosila je 55.380 dinara, saopšteno iz Republičkog zavoda za statistiku.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE