Kampanja kompanije Unilever „CIF čisti Srbiju“ ušla je u finalni krug glasanja, završava se za nekoliko dana, 28. aprila, pa je to prava prilika da se uključe i oni koji to već nisu u akciju i daju svoj doprinos, da bi Kec bar u Užicu bio uređen.

„Žiri akcije „CIF čisti Srbiju“ odabrao je pet lokacija od kojih ćete vi vašim glasovima odabrati tri koje ćemo srediti ove godine! Glasajte za: Trg Radomira Vujovića u Požarevcu, Spomenik Milošu Pantiću u Valjevu, prolaz u Kosančićevoj ulici u centru Kruševca, Kec bar u Užicu ili za Trg kulture i umetnosti, amfiteatar u Beloj Vodi.“

Za lokaciju koju želite da CIF ekipa sredi ove godine glasajte na: http://www.cifcistisrbiju.rs/galerija/

Poznati glumci Anđelka Prpić i Zoran Pajić među prvima su prepoznali značaj ove akcije čija je svrha podizanje svesti o značaju redovnih higijenskih navika i održavanja zajedničkog okruženja čistim i urednim.

Podsetimo, kampanja „CIF čisti Srbiju“ od 2014. godine uspešno se sprovodi širom Srbije, a u prethodnih pet godina više od 20 lokacija od istorijskog, kulturnog i javnog značaja očišćeno je, ulepšano i sačuvano za buduće generacije.

Dakle, do 28. aprila, nema opuštanja, svaki dan, glas za Kec bar u Užicu!

29. april 2019. godine

KAMPANJA KOMPANIJE UNILEVER „CIF ČISTI SRBIJU“ JE ZAVRŠENA. NAKON FINALNOG GLASANJA ZA UŽIČKI LOKACIJU JE GLASALO NAJVIŠE GRAĐANA, UBEDLJIVO JE OSVOJENO PRVO MESTO, ŠTO ZNAČI DA ĆE KEC BAR U UŽICU BITI USKORO PREUREĐEN I SAČUVAN ZA GENERACIJE KOJE DOLAZE.

- Advertisement -