Centralni događaj je koncert Leksington benda jednog od najpopularnijih pop bendova na ovim prostorima. Pre njihovog nastupa publiku će zabavljati Nikola Nikolić Džoni kao i užički bend „Ispitni rok“, a po završetku koncerta nastupiće neki od najpoznatijih di-džejeva iz zemlje i regiona.

Program na ovogodišnjem devetom po redu „Park festu“ traje od 19 do 04 sata posle ponoći i po rečima predstavnika organizatora Bogdana Ristanovića ulaz je besplatan.

– Prethodnih godina našu manifestaciju posećivalo je od tri do pet hiljada posetilaca dnevno, a nadamo se da će ove godine Veliki park biti mali da primi sve ljude koji budu želeli da čuju naše izvođače,- rekao je Ristanović i dodao da je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg festivala kompanija „Prvi partizan“,  koja je uz Grad Užice najviše izdvojila za organizaciju manifestacije.

Najavljujući „Park fest“ Marija Trmčić Bogojević, članica Gradskog veća Užica je istakla da Grad podržava kroz konkurse omladinskih projekata „Park fest“ godinama unazad, jer je prepoznao da je ova manifestacija dosta posećena i dobro organizovana.

Sa konferencije Foto: Informativna služba Grada

O svom prvom učešću na Park festu, Nikola Nikolić Džoni je rekao da mu je veoma drago što ima priliku da nastupi na ovoj manifetaciji i da se nada da će i narednih godina to biti slučaj.

– Na festivalu ću promovisati i tri nove pesme i iako verujem da ih je publika već čula, imaće priliku da se i uživo uvere da je to nešto novo na našem zvučnom nebu,- rekao je Nikolić i dodao da će sugrađani imati priliku da budu humani i budu velikog srca na „Park festu“ jer će moći da svojim dobrovoljnim prilogom pomognu u skupljanju novca potrebnog za rehabilitaciju i lečenje naše sugrađanke Valentine Marković.

Tradicionalna muzička manifestacija „Park fest“ počinje u subotu, 28. jula, u 19 sati.

- Advertisement -