Nacionalna služba za zapošljavanje od septembra u deset gradova Srbije organizuje specijalističke informatičke obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru.

Među programima za koje će biti obezbeđena obuka za oko 770 polaznika su Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i Net programiranje.

Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija obratite se svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

– Poznato da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta, saopštili su iz NSZ-a, te da je sve  usklađeno sa potrebama tržišta rada.

Prvi ciklus specijalističkih informatičkih obuka počinje u septembru a prijave će biti otvorene na  sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula.

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula 2018

- Advertisement -