Posle podne danas, utorak, u centralnim, a uveče i noću i u ostalim delovima naoblačenje i osveženje, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren jugoistočni, u skretanju na umeren i jak severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 22 stepena, najviša dnevna od 22 na severozapadu do 32 stepena na istoku i jugoistoku zemlje. 

 U sredu na severozapadu pretežno sunčano, u ostalim delovima pretežno oblačno, na jugu i jugoistoku s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 17 stepeni, najviša dnevna od 23 na severu do 27 stepeni na istoku zemlje.           

Pretežno sunčano i malo toplije, na istoku sa kratkotrajnim poslepodnevnim pljuskovima i grmljavinom, najavljeno je i za četvrtak. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna od 25 do 28 stepeni. 

U petak, prema najavama meteorologa pretežno sunčano i malo toplije, na jugu sa kratkotrajnim poslepodnevnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 12 do 18 stepeni, najviša dnevna od 26 do 28 stepeni. 

Oblačno, uz moguće padavine očekuje nas i u dane vikenda.

- Advertisement -