Naslovna Ključne reči SAOBRAĆAJ

Ključna reč: SAOBRAĆAJ

ZAKON O SAOBRAĆAJU Oduzima se vozilo za težak prekršaj

Primena izmenjenog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije počinje danas. Ima više novina najvažnija je oduzimanje vozila zbog teških prekršaja.

KAZNA ZA BRZU VOŽNJU Vozio preko 160 kilometara na čas

Vozač iz Beograda na Vodicama vozio brzinom od 161,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 60 i na taj način učinio prekršaj nasilnička vožnja. Zbog više prekršaja izrerčene kazne.

POLICIJSKA UPRAVA U januaru povoljno stanje bezbednosti

Na putevima koje pokriva Policijska uprava Užice u januarau se dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je poginula, 10 zadobilo teške, a 20 lake telesne povrede. Otkriveno je 75 krivičnih dela iz oblasti opšteg kriminala, a osam krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

OPREZ NA PEŠAČKOM U nezgodama poginulo 134 pešaka

U saobraćajnim nezgodama u toku protekle godine u Srbiji poginula 134 pešaka, čak četvrtina život je izgubila na pešačkom prelazu, saobraćajnim stajalištima, u zonama škola.

OPREZ U SAOBRAĆAJU Niske temperature, moguća poledica

Zbog nižih temepratura ovih dana i moguće poledice iz policije apeluju na vozače da adekvatno pripreme svoja vozila za put i da obavezno koriste zimsku opremu.

Opasna deonica Užice – Zlatibor: Zašto je ovo “magistrala smrti”?

Takozvani Zlatiborski put tokom poslednjih godina jedna je od najrizičnijih deonica na zapadu Srbije. Često dolazi do teških saobraćajnih nesreća, ponekad i sa smrtnim ishodom. Pred nama su praznici i apel da vozite oprezno i poštujete saobraćajnu signalizaciju.

RADOVI Na putu od Zlatibora do Borove Glave

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas radove na deonici magistralnog puta od Zlatibora do Borove Glave. Za radove je predviđeno 556 miliona. Ova deonica magistrane nije rekonstruisana preko 30 godina.

POGINULO OSAM OSOBA U Srbiji za tri dana

Za samo tri dana, u saobraćajnim nezgodama u Srbiji, poginulo je osam osoba. Iz MUP-a Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i tuđe živote.

MUP SRBIJE: Pojačana kontrola brzine vozila

Pripadnici saobraćajne policije MUP Srbije sprovode međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila. Akcija se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL.

Ugrožena bezbednost GRAĐANA prigradskih naselja

Još od septembra prošle godine građani prigradskih i seoskih naselja Sinjevca, Stapara i Bioske imaju niz problema zbog raskopanog puta, radova koji kasne.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE