Grad Užice i Udruženje „Roditelj“ partneri su na programu nove porodične kartice koja će kao i ona iz prošle godine omogućiti pogodnosti porodicama sa troje i više dece. Razlika je što prošlogodišnja kartica Udruženja Pokret 3+ iz Čačka važila je godinu dana a ova nova je trajnog karaktera do punoletstva najmlađeg deteta.

Zamenik gradonačelnika Nemanja Nešić objasnio je razliku u odnosu na prošlogodišnju karticu 3+ ističući da će sa novom trajnom karticom roditelji takođe ostvarivati uštede prilikom plaćanja roba i usluga u gradu.

Vidoje Drndarević, član Gradskog veća za brigu o porodici govoreći o značaju porodične kartice na koju ima pravo preko 1000 porodica, dodao je da će kroz ovaj program imati ažurirane podatke, kvalitetnu i jeftiniju uslugu nego prošle godine.

Podela kartica počeće naredne nedelje, a za tehničku podršku i realizaciju programa opredeljeno je 300 000 dinara Udruženju „Roditelj“.

Gordana Kojadinović iz ovog Udruženja rekla je da svi oni koji već poseduju prošlogodišnje kartice treba da u narednom periodu podignu nove u kancelariji broj 14 u Gradskoj upravi.

A Maja Panić je istakla da im je zadatak da sa što više privatnih preduzeća i preduzetnika sklope ugovore o određenim popustima. 

Udruženje „Roditelj“ otvoriće fejsbuk stranicu Užička porodična kartica na kojoj će korisnici dobijati sve informacije a mogu se obratiti i na telefone 062 514 535, 064 208 27 72 i 069 222 30 15 ili na sajtu www.užice.rs

- Advertisement -