Građani Beograda, Kragujevca, Smedereva, Bora, Zrenjanina, Leskovca, Niša, Novog Sada, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, najavljuju iz Lidla.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima uslediće od novembra i nastaviće se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

– Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji, – saopštili su iz Lidla.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta naći će se jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl posebno izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo…

Kako navode iz kompanije, Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane. U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.

Objavom dugoočekivanog datuma otvaranja otkriveno je i da su dva lica koja su građani Srbije u protekle dve nedelje mogli da vide na bilbordima širom zemlje uz pitanje „Ko su oni”, zapravo, Lidlovi eksperti za kupovinu. Oni su najavljivali upravo ono po čemu je Lidl prepoznat od strane kupaca na svim tržištima na kojima posluje, a što najavljuje da će ponuditi i u Srbiji – najbolji odnos cene i kvaliteta.

FOTO: PIXABAY

- Advertisement -