Naslovna Ključne reči MLADI U MEDIJIMA

Ključna reč: MLADI U MEDIJIMA

POZIV ZA MLADE Koji žele da izveštavaju o lokalnoj zajednici

Ukoliko volite novinarstvo, a mladi ste, prilika je da se prijavite za obuku. Nekoliko najangažovanijih mladih iz zajednice biće uključeno u drugu fazu, koja podrazumeva dalju obuku i rad sa mentorima. Nagrada će biti mentorski proces kroz rad čime će mladi reporteri/ke steći znanje kroz praktičan rad.

PRITISCI, PRETNJE, NAPADI Na novinare se nastavaljaju

Pored novinarki dopisnica koje su iz svog ugla i različitih sredina govorile o svom statusu, položaju, preprekama sa kojima se gotovo svakodnevno suočavaju imamo i mišljenja predstavnika novinarskih udruženja.

JA NOVINARKA DOPISNICA – Prava mala, obaveze velike

U lokalnim medijima – 70% zaposlenih novinarki je nezadovoljno poslom i profesijom, zato što u novinarstvu žene moraju mnogo više da rade i dokazuju se da bi napredovale na poslu, a istovremeno su za isti posao često manje plaćene od muškaraca.

ZNAČAJ ČITANJA Dragulji koji se nalaze u knjigama

Digitalno doba je sa sobom dovelo velike povoljnosti i pomoglo nam je da na brži i efikasniji način stignemo do neophodnih informacija. Međutim, danas mladi više pribegavaju raznoraznim sadržajima koju su plasirani preko društvenih mreža Instagrama i TikTok-a.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE