17.3 C
Uzice
ponedeljak, mart 25, 2019
Naslovna Ključne reči ZLATIBOR

Ključna reč: ZLATIBOR

PROMOTIVNA SKIJAŠKA NEDELJA Do 20. januara

Predviđeni su popusti za Skijašku nedelju, od trodnevne do sedmodnevne ski karte, a termini su od 14. do 20. januara i od 18. do 24. februara.

ZLATIBOR U AUSTRIJI I NEMAČKOJ Uspešan nastup i promocija

I u ovoj godini turistički poslenici Zlatibora nastavljaju sa nastupima i promocijom turističiih potencijala. Do sada ugovoreno šest organizovanih poseta.

MINULI PRAZNICI NA ZLATIBORU Dobra poseta, a dobra i zarada

Dobra posećenost Zlatibora u vreme praznika, koncertu prisustvovalo oko 50 000 ljudi, u zimskim sportovima dnevno uživalo preko 5.000 skijaša. Sada na Zlatiboru ima i do 50 centimetara snega, skijališta i sankališta rade punim kapacitetom.

PROHODNI SVI PUTNI PARVCI na Zlatiboru i mestima u okruženju

I pored snega koji je padao u vreme praznika, i dalje pada, na Zlatiboru prohodni svi putni pravci, može se do Tornika, Stopića pećine.

ZLATIBOR OBARA REKORDE POSEĆENOSTI Sve više stranih gostiju

Broj stranih gostiju na Zlatiboru u protekloj godini porastao je 33 odsto u odnosu na 2017. godinu.

TORNIK Otvaranje zimske sezone

Od četvrtka, 20. decembra ski centar Tornik počinje sa radomza skijaše i bordere.

ZLATIBOR MEĐU NAJPOSEĆENIJIM DESTINACIJAMA u zemlji

Blizu tri milona turista je posetilo turistička mesta u Srbiji od početka godine do novembra, što je povećanje od 11 odsto u odnosu na prethodnu godinu, saopštio je Republički zavod za statistiku.

ZELENO SVETLO za sledeću fazu radova na ZLATIBORSKOJ GONDOLI

Opština Čajetina dobila je dozvolu za sledeću fazu izgradnje „Gold gondola Zlatibor“ koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase. Vrednost radova na ovoj fazi je oko 45 miliona dinara.

PLUTAJUĆA FONTANA Na jezeru u centru ZLATIBORA

Jezero u centru Zlatibora, najslikaniji motiv sa ove planine bogatiji je za novu turističku atrakciju, plutajuću fontanu.

TENISKI TURNIR NA ZLATIBORU Učestvuju takmičari iz više zemalja

Teniski turnir „Zlatibor open“ (kategorije ITF Future), održaće se, osim put, ove sedmice na terenima TK „Zlatibor springs“.
- Advertisement -

POPULARNO

NAJNOVIJE